fbpx

Eenmanszaak | Directeur Groot Aandeelhouder | V.O.F.

De ondernemer

Het komt met regelmaat voor dat er een onderneming is betrokken bij een scheiding. Dit levert vaak een extra onzekerheid op. Zowel voor jou als ondernemer als voor de (ex-)partner.


Om goed te kunnen blijven functioneren als ondernemer is het zaak dat je zo snel mogelijk rust en duidelijkheid krijgt. En dit is precies wat wij te bieden hebben.

office, secretary, business
Complexiteit

Wanneer er een onderneming betrokken is in een scheiding levert dit vaak extra complexiteit op.

De ondernemer

Uw maakt zich als ondernemer vaak zorgen over uw onderneming. Kan ik na de scheiding mijn onderneming nog wel voortzetten?

De partner

Ook voor u als partner van de ondernemer is het lastig. U heeft vaak onvoldoende zicht op de onderneming en de ontwikkeling daarin.

De waarde

Voor de afwikkeling van de scheiding is de waarde van de onderneming belangrijk. U kunt uw accountant inschakelen voor de waardering. Ook werken wij samen met diverse bedrijfswaardeerders.Namens u en uw partner kijken wij mee om te bepalen of de waardering zorgvuldig plaatsvindt en wat deze waardering betekent de totale context van de scheiding.

Het inkomen

Het ziet uw inkomen als ondernemer eruit na de scheiding? Wij helpen u en uw partner een realistisch inkomen vast te stellen. Ook voor de eventuele kinderalimentatie en partneralimentatie.

Financieel echtscheidingsadviseur

Berry heeft de opleiding tot Financieel Echtscheidingsadviseur Ondernemer gevolgd en begeleidt al jaren scheidende ondernemers. U bent bij ons daarom aan het juiste adres.